Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande
Inför träffar
Nyheter: Onsdagskvällsträningarna 2018 på Gelleråesn
877 besök totalt
Magnus Thomé
Stockholm
Här sen Nov 2002
Inlägg: 41507

Forumägare
Forumägare
Trådstartare
Info från Gelleråsen:

Citat:
Pressrelease och Information

LICENSTRÄNINGARNA PÅ GELLERÅSEN BYTER UPPLÄGG OCH FÅR NYA SAMARBETSPARTNERS!

2018 blir något helt annat när det gäller träning för Bil och MC tillsammans med nya aktörer inblandade och delade träningar. Med stora förhoppningar går vi ihop inför kommande säsong och alla ser väldigt positivt på detta! Karlskoga Motorförening har fortfarande ansvaret och är involverade i samtliga tillfällen enligt nedan. Medlemmar har fortfarande rabatt om de köper årskort precis som tidigare - lite förändring är att vi har lagt in en sista dag för köp av årskort, vilket är den 18:e april, men annars ingen förändring där!

Presentation: Bilarrangör: Tracklife.se Bolaget drivs av Daniel Wikström och Roland Betar från Örebro, de har varit kund i två säsonger, där de har byggt upp sina trackdaysevent på Gelleråsen. De har nu till 2018 fått förtroende att ta hand om våra träningar. Skillnaden mot tidigare år är körning på kvällarna mellan kl 17.00 - 20.00 med öppen depå! Detta ger mer körtid och man väljer själv när man vill köra under dessa timmar! Mindre väntetid och mer körtid är den absoluta vinsten här. För de som vill så kan man även komma tidigare och delta på bandagen tillsammans med tracklife. Precis som tidigare så finns det en heldag under juli där man köra hela dagen, men denna dag körs uppdelad i olika pass nu som tidigare.

Presentation: MC-arrangör: Filip Backlund Trackdays, som drivs och ägs av roadracingstjärnan Filip Backlund. Efter en framgångsrik karriär, bland annat i England, så driver Filip nu sitt egna eventbolag Backlund Racing med trackdays och utbildningsdagar för MC runt om i Sverige, men huvudsakligen på Gelleråsen. Filip har exakt samma upplägg som Tracklife när det gäller MC träning, det vill säga körning mellan kl 17.00-20.00 och öppen depå. Filip kör däremot två trackdaysdagar vid varje tillfälle och träningen är en del av onsdagens körning. I juli kommer 2 av 3 pass på Filips heldag att vara träning pga efterfrågan i juli inför Bike Week.
Den första MC träningen för året kör KMF/KMS själva eftersom det är lite tidigt på året. Tiden är kl 17.00 - 20.00 med öppen depå.

Priserna för träningar är följande: Årskort 2900:- för KMF medlemmar. Måste köpas senast/innan 18:e april. Betalning per tillfälle 700:-

Kalender för bilar
Onsdagen den 9 maj
Onsdagen den 30 maj
Onsdagen den 11 juli Heldag
Onsdagen den 8 augusti
Onsdagen den 5 september

Kalender för MC
Onsdagen den 18 april
Onsdagen den 23 maj
Onsdagen den 13 juni
Onsdagen den 18 juli Heldag
Onsdagen den 29 augusti

Kortet köps via KMF/SO pengarna sätts in på pg 6044582-2 eller via Swish 123 2316 891 (KMF/SO)
Ange namn och om du kör bil eller MC, gärna klass.

Mer information KMF/KMS 0586-15010, tony.kmf@telia.com

Filip Backlund
filip@backlundracing.se
070-491 69 69
http://trackdays.filipbacklund.se

Daniel Wikström
info@tracklife.se
073-5598181
http://www.tracklife.se/

_________________
Magnus Thomé
Citera
Inför träffar
Nyheter: Onsdagskvällsträningarna 2018 på Gelleråesn
877 besök totalt
Tack till alla våra trogna sponsorer som stöttar och håller Rejsa rullande